All inclusive Egyiptom: Felnőttbarát Hurghada

CarpeDiem | 2022.10.01. | Utazás

Hurghada, a Vörös-tenger partján található üdülőparadicsom évek óta a családok egyik kedvelt úti célja. De van egy exkluzív, felnőttbarát oldala is, ahol privát partszakaszok, vezetett egyedi túrák és kairói angol stílusban épült elegáns hotelek várnak ránk.

 
Az egyiptomi Hurghada idén a turizmus újraindítására fókuszál, és szolgáltatásaival igyekszik a lehető legkülönbözőbb igényeket is kiszolgálni. Jó választás lehet, ha valami egzotikus helyre vágyunk, de nem szeretnénk túl sokat utazni, vagy ha a tenger illata csábít. Az üdülőhelynek több kilométernyi homokfövenyes strandja van, amiket lélegzetelállító korallzátonyok öveznek. A város jó kiindulópont az olyan ókori csodák felfedezéséhez, mint a Szfinx, vagy a gízai piramisok, de elindulhatunk innen egy izgalmas merüléssel egybekötött hajókirándulásra is.
 
A hurghadai Marina színes házaival, kiépített sétányával és luxus hajóival filmbéli látványt nyújt. A hatalmas Grand Mall üzletközpont pedig a szórakozni-, vásárolni vágyókat szolgálja ki. A város három részből áll – északon az óváros, Ad-Dahar az öreg bazárral; középen a gyorsan növekvő újváros, Sigala végül pedig délre a nyaraló sáv.
 

Vissza a hírekhez